DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Atom Karınca Trabzon Caddesinde

Son Güncelleme :

31 Ocak 2019 - 7:56

/ kez okundu.
Atom Karınca Trabzon Caddesinde
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Trabzon caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Öztunç, “Trabzon Caddesi değişecek, arkadaşlar böyle bir uygulama olmaz, Trabzon caddesi tek yön olacak ve daha ferah olacak.”dedi.

“Şehri nakış nakış işleyeceğiz”

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Başkan olarak seçilmesi halinde şehri nakış nakış işleyeceğinin sözünü veren Ali Öztunç konuşmasını şöyle sürdürdü, “Strateji toplantımızı gerçekleştirdik, projeler toplantımızı gerçekleştirdik. Çok güzel projeler hazırladık, önümüzdeki günlerde yapacağımız bir toplantıda Kahramanmaraş kamuoyuna duyuracağım. Gerçekten çok güzel bir ilgi var, yurttaşlarımız Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz aynı kalıp aynı yönetimden bıkmışlar Milletvekilleri seçimleri ile belediye seçimleri çok farklıdır. Milletvekilleri seçimlerinde belki partiye oy verilebilir lidere oy verilebilir ama belediye başkanı seçiminde belediye başkanı adayına oy verilir. Bana 5 yıl görev versin Kahramanmaraş halkı bana 5 yıl görev versinler Kahramanmaraş’ın sorunlarını 5 yıl içerisinde basamak basamak tertemiz yapacağım. Kahramanmaraş’ı bambaşka bir şehir haline getireceğim.

Vizyonla yapacağım bunu, çalışkanlığımla yapacağım.”

Nisan tarihinde şehirde farklı bir havanın eseceğine değinen Öztunç şunları söyledi, “Belediye

Seçimlerinde adaya oy verilir, partilere oy verilmez. Bunu bir kez daha vurguluyorum. Gördüğüm ilgiden çok memnunum, Allah’ın izniyle hemşerilerimin desteğiyle ben bu seçimi 31 Mart akşamı alacağım. Hırsızlık olmayacak kardeşim, yolsuzluk olmayacak. Bir kuruş para çaldırmayacağım. Ve yatırımın en güzelini yapacağız. 1 Nisanda Kahramanmaraş halkı bir şaka yapacak, 1 Nisanı biliyorsunuz aynı zamanda bir şaka günüdür.

1 Nisanda Kahramanmaraş’ta yepyeni bir bakış açısı olacak. Gaziantep’te tren var mı, tramvay var

mı var onlarda aynı partiye oy veriyor Kahramanmaraş’ta niye yok, Kahramanmaraş’ta AK Partiye oy verdi. Niye tramvay hattı buraya kurulmadı, haf raylı sistem niye buraya kurulmadı? Yıllardır ceketimi göndersem kazanır diyorlar o dönem bitti. İnşallah Allah’ın izniyle hemşerilerimin desteğiyle ben bu koltuğa oturacağım ve görecekler hizmet nasıl yapılırmış.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.