DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ASLAN KIZLAR GALİBİYETLE DÖNDÜ

Son Güncelleme :

21 Aralık 2015 - 14:46

/ kez okundu.
ASLAN KIZLAR GALİBİYETLE DÖNDÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

TFF Kadınlar 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, ligin 7. haftasında deplasmanda rakibi Şanlıurfa Gençlik Spor’u 2-1 mağlup etti.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin desteğiyle galibiyet parolasıyla yola çıkan Kahramanmaraş’ın aslan kızları, kahraman şehre bir kez daha galibiyet sevinci yaşatarak gurubunda liderliğe ulaştı. Şanlıurfa Gap Arena’da oynanan mücadelede temsilcimiz Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor’un gollerini  Banu Tekin ve Sadiye Nur Kaçar kaydetti. Rakip Şanlıurfa Gençlik Spor’un tek golünü ise Mihriban Eren kaydetti.
Karşılaşmayla ilgili konuşan Teknik Direktör Keramettin Güler, Kahramanmaraş’ı kadın liginde başarıyla temsil ettiklerini kaydetti. Elde ettikleri başarıda Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın çok büyük katkısı olduğunu ifade eden Güler, “Belediye Başkanımız Necati bey deplasmana gidebilmemiz için ulaşım konusunda bizlere destek oldu. Elde ettiğimiz bu başarıda sayın başkanımızın da çok büyük payı var. Kendisine ve Dulkadiroğlu Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.
Güler, kadınlar liginde Kahramanmaraş’ı başarıyla temsil etmeye devam edeceklerini belirterek şunları kaydetti : “Şehrimizi bayan futbolunda hak ettiği konuma getirmek için mücadele ediyoruz. Çok zor şartlarda mücadelelere gidiyoruz. Tüm bunlara rağmen başarılı bir sezon geçiriyoruz. Elde edilen bu başarılardan dolayı değerli oyuncularımı da kutluyorum. Başarılarımız devam edecek.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.