DOLAR 32,5597 % 0.17
EURO 35,0473 % 0.02
GRAM ALTIN 2.439,45 % 0,13
ÇEYREK A. 3.988,50 % 0,13
BITCOIN 64.928,10 1.177
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ASKEF’in yeni başkanı Seyfi Moroğlu

Son Güncelleme :

19 Nisan 2016 - 12:11

/ kez okundu.
ASKEF’in yeni başkanı Seyfi Moroğlu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Akdeniz Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu’nun (ASKEF) Adana’da gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurulu’nda, Kahramanmaraş Sürücü Kursları Derneği Başkanı Seyfi Moroğlu federasyon başkanlığına seçildi.

Erkan Koleji Tiyatro Salonu’ndaki Genel Kurul Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantıya, Trafik ve Sürücü Eğitimleri Daire Başkanı Ercan Alpay, Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Yılmaz, dernek başkanları ve genel kurul üyeleri katıldı.

Konfederasyon Genel Başkanı İsmail Yılmaz, konuşmasında, sektörün ilklerinden olan Erkan Eğitim Kurumlarına ve tüm çalışanlarına, kendilerine bu imkânları sağladıkları için teşekkür etti.

SEÇİME TEK ADAYLA GİDİLDİ

Daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, Akdeniz Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu başkanlığına, Kahramanmaraş Sürücü Kursları Derneği Başkanı Seyfi Moroğlu seçildi.

Seyfi Moroğlu, teşekkür konuşmasında, sürücü kurslarının eğitim kalitesini yükseltmek, çağdaş eğitimin teknik ve yöntemlerini sektöre kazandırmak, sürücü kurslarının kurumsal yapılarını ve çalışma koşullarını daha da iyileştirmek, toplumun üzerindeki algı ve saygınlık düzeyini artırmak için çalışacağını belirtti.

Toplantının devamında, Trafik ve Sürücü Eğitimleri Daire Başkanı Ercan Alpay ve Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Yılmaz, genel kurul üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Toplantı sonunda, Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu’na, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.