DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ASFALT SEZONU AÇILDI

Son Güncelleme :

30 Nisan 2015 - 12:36

/ kez okundu.
ASFALT SEZONU AÇILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların mevsim normallerinde seyretmesiyle asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi. Başkan Okay’da hedefin haftada iki mahallenin tüm sokaklarının asfalt kaplama yapılması olduğunu söyledi.

Bölgesine hizmette bir yılı geride bırakan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu bir yıllık süreçte özellikle alt yapı konusunda adeta bir devrime imza attı. Sert geçen kışın sonunda asfalt kaplama çalışmalarına hız veren Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, özelikle merkez mahallelerin asfalt sorununu tamamen çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Asfalt sezonunun açılışıyla ilgili bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Fen İşleri Müdürlüğüne ait asfalt plent’ inde üretilen asfaltın bu yaz döneminde de Dulkadiroğlu sokaklarıyla buluşturulacağını söyledi.

Her fırsatta vatandaşın ayağını çamurdan kesecekleri sözünü yenileyen Başkan Okay, asfalt çalışmalarıyla da sokakların standardının yükseltileceğini anlattı.

Başkan Okay, asfalt çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:

“Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü işletmesindeki asfalt plentinden üretilen asfaltın kaplaması yaz aylarının gelmesiyle büyük bir hız kazandı. Hedeflenen haftada iki mahallenin tüm asfalt kaplamasının bitirilmesi olarak belirlendi. Merkez mahalleri için de iki adet mobil yama ekibi oluşturuldu. Bu ekiplerle birlikte yaz sonuna kadar merkez mahallelerin tamamının asfaltı ve yama sorunu da çözüme kavuşturulacak.”
NST_1351 NST_1364 NST_1382

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.