DOLAR 32,7807 % 0.64
EURO 35,5094 % 0.33
GRAM ALTIN 2.524,31 % 1,60
ÇEYREK A. 4.127,24 % 1,60
BITCOIN 2.005.252 -1.081
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Arıkan hastaların hayır duasını aldı

Son Güncelleme :

25 Mart 2015 - 8:27

/ kez okundu.
Arıkan hastaların hayır duasını aldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Necip Fazıl Şehir Hastanesinde serviste yatan hastaları ziyaret etti. Arıkan’ı karşılarında gören hasta ve hasta yakınları mutluluklarını gizleyemedi.

Ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan Necip Fazıl Şehir Hastanesinde servislerde yatan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Dün ziyaretçi saatinde tüm servisleri ziyaret ederek hastalarla tek tek ilgilenen Arıkan geçmiş olsun temennisinde bulunarak hastalara acil şifalar diledi.

Hasta bakıcılar ve hemşirelerle de sohbet eden Arıkan hastalara kırmızı gül dağıttı. Ameliyata giden hastalara moral verdi, servisteki yatanlarla da hastalıklarıyla ilgili sohbet eden Arıkan akşam saatlerine kadar serviste yatan, ameliyat kapısında bekleyen hastalarla vakit geçidi. Kahramanmaraş Yeni Şehir Devlet Hastanesindeki hastaları ilk ziyaret eden Aday adayı olan Arıkan Hastaların ve hasta yakınlarının hayır duasını aldıklarını söyledi.

Arıkan; “Hükümetimizin sağlık alanında yaptığı bu yatırımlarla büyük reformlar yapıldı. Ak Parti öncesi insanlarımızın ilaç almak için SSK kuyruklarında beklediğini, her gün Adana ve Gaziantep’e şifa bulmak için gittiklerini bilmeyen yok. Fakat partimiz sağlıkta büyük bir devrimi gerçekleştirerek en kaliteli ortamlarda kaliteli sağlık hizmeti vermeye başladı. Hastanelerimizin hem alt yapı olarak hem de fiziki mekan ve tıbbi cihaz olarak şuanda dünya ortalamasının çok üzerinde Avrupa’dan da ileri seviye de sağlık hizmetlerinden tüm insanlarımız yararlanıyor. Ziyaretimizde vatandaşlar hükümetimize bu dileklerini, hizmetlerden dolayı da olan şükranlarını bizlere ilettiler. Kahramanmaraş’ta yapılan sağlık yatırımları ile çok iyi hizmet alıyor. Daha da iyi hizmetler yeni yapılacak yatırımlarla alınacak. Hükümetimizin sağlık alanındaki yatırımları gerçekten Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımlarıdır. Büyük reformlar yapıldı. Bunları hastanelerde tedavi gördüğümüzde görüyoruz. Doktorlarımızın şuandaki ulaştığı seviye Avrupa’nın da çok üzerinde. Birçok Avrupa’dan ülkemize gelinerek sağlık alanında hizmetlerden yararlanıyorlar. Buralarda ameliyat oluyorlar. Eskiden Avrupa’ya, Amerika’ya hasta giderken bugün dünyanın her yerinden ülkemize hasta geliyor. Bunlarla hepimiz iftihar ediyoruz ve gurur duyuyoruz. Bunlar hükümetimiz ve reformlar sayesinde oldu. Gelecekte dünyanın en ileri seviyesindeki ülkeler sınıfında da Türkiye ve Kahramanmaraş yerini alacak. Dünyadan da hastalar ilimize gelecek. Sağlık alanında yapılan hizmetlerden dolayı hükümetimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Arıkan ziyaretlerine dur durak bilmeden devam edecekleri mesajını da verdi.

DSC_0409 DSC_0421 DSC_0431

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.