DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AKINCI ÜSSÜ’NDEN SONRA SIRA KIŞLALARDA

Son Güncelleme :

29 Temmuz 2016 - 13:09

/ kez okundu.
AKINCI ÜSSÜ’NDEN SONRA SIRA KIŞLALARDA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara’nın Kazan ilçesinde yaptığı açıklamada “Ankara ve İstanbul’da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz.”dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 9 şehit veren Ankara’nınKazan ilçesinde halka hitap etti. Yıldırım konuşmasında “Hainlerin yuvalandığı Akıncı Üssü kapatılacaktır. Şehitlerin anısının yaşatılacağı yer haline getirelecektir. Ankarave İstanbul’da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz.” dedi.

“DARBEYE KARŞI ERDOĞAN’IN SESİ YÜKSELDİ”

Yıldırım’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

“Şehitler kalbimizde. Kazan’ın 9 evladı hepimizin kalbindedir. Onlar ölmedi, onlar yaşıyor. Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran birer yıldızdır. O gün hainler harekete geçtiğinde bir gür ses yükseldi. O ses başkomutanın sesiydi. O ses Recep Tayyip Erdoğan’ın sesiydi. Sizlere Cumhurbaşkanı’nın selamını getirdim. Sizlerle gurur duyuyoruz.

“AKINCI ÜSSÜ KAPATILACAK”

15 Temmuz darbe girişimin önleyen kahraman Kazan halkı da kahramanlığının karşılığını aldı. Lokman kardeşimiz, belediye başkanımız ve sizler tek yürek oldunuz. Darbecilerin önünde dimdik durdunuz. Şimdi buradan Kazan meydanından herkese ilan ediyorum. Hainlerin yuvalandığı Akıncı Üssü kapatılacaktır. Şehitlerin anısının yaşatılacağı yer haline getirelecektir.

“TANK ÇIKARILAN HELİKOPTER UÇURULAN KIŞLALAR KAPATILACAK”

Ankara ve İstanbul’da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz. Tankları yürütenler orada tankları bulamayacaklar. İnsanları piknik yaptığı alanlar olacak. Ne işi var tankların Ankara’nın, İstanbul’un içinde. Düşman Ankara’da değil,İstanbul’da değil. Her şey daha güzel olacak. Sizler 79 milyon bir oldunuz, beraber oldunuz, birlikte Türkiye oldunuz.

Amerika’daki teröristbaşını Türkiye’ye getireceğiz. Asla ve asla bu milletin birliğini bozamazlar.”

İFADELERİNİ KULLANDI

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.