DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Özdemir Açıklaması

Son Güncelleme :

16 Ocak 2016 - 16:39

/ kez okundu.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Özdemir Açıklaması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, “Bizim başkanlık sistemi formülümüz, belediye başkanlığı modelidir” dedi.

Partisinin Elbistan ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Özdemir, başkanlık sisteminin Türkiye için olması kaçınılmaz ve en verimli hizmet sistemi olacağını belirtti.

Türkiye’nin benimsediği başkanlık sisteminin aynı belediye yönetim sistemi gibi olduğunu vurgulayan Özdemir şunları kaydetti:

“Bizim başkanlık sistemi formülümüz, belediye başkanlığı modelidir. Başkan, belediye başkanıdır. Belediyelerin meclisinde yeterli oyu alan bütün partilerden temsilci vardır. Bizim başkanımız, belediye başkanı gibi devlet başkanı olacaktır. Altında parlamentoyu oluşturan, diğer siyasi partilerin temsilcilerinin yer aldığı bir meclis var. Yetki alınırken o meclisin içerisinden yetki alınacaktır. Çok basit ve kolay bir çalışma şeklidir. Siz iyi ve güzel bir proje ortaya koyarsanız muhalefet partileri de onu destekler. Çünkü, onlarda bu sistemde başarılı olmak isterler. İyi bir işe sekte vurmak istemezler. Başkanlık sisteminin en iyi tarafı ara unsurları ortadan kaldırır. Dolaylı değil, doğrudan bir demokrasi anlayışıdır. İşlerin daha kolay ilerlemesini sağlar. Bizdeki uygulaması bu şekilde olacaktır.”

Ziyarette, AK Parti Elbistan ilçe başkanı Yunus Kaan Kısaca, belediye başkan yardımcıları Necati Kul, Kahraman Koç, Gençlik kolları başkanı Talip Karaç ve parti yönetimi katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.