DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ak Parti İl Başkanı Özdemir Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

25 Şubat 2016 - 7:51

/ kez okundu.
Ak Parti İl Başkanı Özdemir Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir ve Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel,Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, “Bir şehrin kalkınmasına ve gelişmesine en önemli katkı o şehirdeki Üniversitedengelir, eğitim bir yerin gelişmişlik düzeyini belirler, bizde parti olarak her konuda Üniversitemizin yanında yer alıp gerekli desteği sonuna kadarvermeye hazırız.” dedi.

Rektör Deveci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Üniversitemiz ve dolayısıyla şehrimiz için yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi. KSÜ Rektörü Deveci, “Gelişme ve büyüme hedeflerimiz doğrultusunda Üniversite ve şehrin bütünleşmesini önemsiyoruz, şehrimizin işadamı ve siyasilerinin desteğiyle Üniversitemizi çok daha ileriye taşıyacağız.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.