DOLAR 32,6033 % 0.39
EURO 34,8190 % 0.23
GRAM ALTIN 2.499,38 % 0,60
ÇEYREK A. 4.086,48 % 0,60
BITCOIN 2.117.603 5.381
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

24 Ocak 2020 - 14:06

/ kez okundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, belediyeciliğin çok büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Doğru yaptığınız işler takdir edilir bir eksik bırakmışsanız eğer onun hesabını sadece size değil torunlarınıza bile sorar vatandaşımız.” dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılmak için Kahramanmaraş’a gelen Kandemir, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Burada AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’den brifing alan Kandemir, Debgici’yi çalışmalarından dolayı tebrik etti.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Kandemir, ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den çalışmalar hakkında bilgi alan Kandemir, yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi yalnız bırakmayan önemli bir kent olduğunu söyledi.

Kandemir, özellikle büyükşehirler olmak üzere belediyelerde yapılan birçok başarılı hizmetin üzerine çok daha iyilerinin ekleneceğini dile getirerek, Güngör’ün de Kahramanmaraş’a özel bir değer katacağını ifade etti

Güngör’ün heyecanı, ufku ve enerjisine şahit olduklarını aktaran Kandemir, bu emaneti veren Kahramanmaraşlıların çok daha fazlasını göreceklerini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, şöyle devam etti:

“Belediyecilik parti kademelerinden ya da hizmet kademelerinden daha farklı bir mana taşıyor. Belki diğerlerinde yaptığınız hizmetler genele yansıyor ama belediyede torunlarınızdan hesap sorarlar. 50 sene sonra isminiz şehirle özdeşleşir ve zikredilir. Doğru yaptığınız işler takdir edilir bir eksik bırakmışsanız eğer onun hesabını sadece size değil torunlarınıza bile sorar vatandaşımız. O manada hizmetin en çok gözüktüğü en zor yerlerinden bir tanesi. Birikiminizi şehrimize yansıtacağınıza yürekten inanıyorum. Ardınızdan hayırla yad edilen belediye başkanlarımızdan bir tanesi olursunuz.”

Kandemir’e ziyaretlerine AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Habibe Öçal ve Mehmet Cihat Sezal ile ilçe belediye başkanları eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Karşımızda yalanı elbise gibi üzerine giymekten imtina etmeyen bir muhalefet anlayışı var. Bunlar çok kolay yalan söylerler. Sonra söyledikleri yalana kendileri de inanırlar.” dedi.

Kandemir, partisinin il teşkilatınca Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, bu şehrin insanlarının her birinin kahraman olduğunu belirterek, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını kutladı.

Libya tezkeresi sürecini hatırlatarak muhalefet partilerini eleştiren Erkan Kandemir, sadece toprakları, içinde yaşanılan coğrafyayı korumanın yetmeyeceğini, bir de mavi vatanın bulunduğunu, oranın da muhafaza edilmesi gerektiğini belirtti.

Kandemir, şöyle devam etti:

“Neye itiraz ediyorlar? ‘Mavi vatanı müdafaa etmemiz lazım’ diyoruz. Destek olun bize. AK Parti düşmanlığınızı memleket düşmanlığına çevirmeyin, yapmayın. Hadi bugüne kadar milletin yanında durmadınız, aziz milletin hissiyatını paylaşmadınız, bari bu meselede destek olun. Destek olmazlar. Biz ne yapmak istesek karşısında dururlar. Bunlar milletin kaybını kendi kazancı görenler. Dertleri başka.”

Gecesi millet, gündüzü millet olan bir liderin arkasında siyaset yaptıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, yollarını Hakk ve halkın belirleyeceğine dikkati çekti.

“İstikametimizi milletten alırız” diyen bir genel başkanın arkasında siyaset yapmanın onurunu taşıdıklarını ifade eden Kandemir, şunları kaydetti:

“AK Parti kadroları nerede durduğunu, ne yaptığını, neyin mücadelesini verdiğini iyi anlatmak durumunda. Karşımızda yalanı elbise gibi üzerine giymekten imtina etmeyen bir muhalefet anlayışı var. Bunlar çok kolay yalan söylerler. Sonra söyledikleri yalana kendileri de inanırlar. Hakikatin mücadelesini veren bu kadroların, hakkın, adaletin yanında duran bu kadroların, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlığını yapan bu ekibin sağlam durması, iyi mücadele etmesi lazım. İnsanı yol değil yoldaşı yorar. Yolumuz doğru, istikamet doğru. Yoldaşlar da Tayyip Erdoğan’ın ekip arkadaşları yoran değil yük alan, gayret gösteren ve mücadele eden yoldaşlardır.”

AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Habibe Öçal ve Mehmet Cihat Sezal ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Göngör ve AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin de birer konuşma yaptığı toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.