DOLAR 32,7815 % 0.6
EURO 35,4862 % 0.49
GRAM ALTIN 2.510,41 % 1,04
ÇEYREK A. 4.104,52 % 1,04
BITCOIN 2.029.716 -0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Binası açılışı yapıldı

Son Güncelleme :

18 Mart 2017 - 10:30

/ kez okundu.
Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Binası açılışı yapıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak PARTİ Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nın  İl Binasından ayrılarak  Dulkadiroğlu ilçesinde bir binaya taşınmasının ardından Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Gümrük ve Ticaret Bakan Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal , TPB Genel Başkanı AK Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Nevzat Pakdil, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Metin Doğan, TBMM içişleri Komisyon Başkanı Celelattin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Nursel Reyhanlıoğlı, Uğur Dilipak ve İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkdiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen,  Ak Parti il Başkanı Ahmet Özdemir, AK PartiOnikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı ömer Oruç Bilal Depgici, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Kasiad Başkanı Ali Arpasatan,  işdamları  ve sivil toplum örgütü temsilcileri tarafın yeni binanın açılışı yapıldı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, “Biz yarınlarımıza büyük umutla bakıyoruz. İstikrarın kalıcı hale gelmesi için de 16 Nisan’ın bizlere anlamlı bir ‘Evet’ olarak, o akşam sandıkların anlamlı bir ‘Evet’ olarak destek olması gerekir. Kahramanmaraş’ın “Evet” oyları bakımından ve teşkilat bakımından da en güçlü olduğu bir şehir.  Kahramanmaraş’ın her zerresi aynen istiklal mücadelesinde olduğu gibi memleketin bundan sonraki istiklal mücadelesinde ve istikbal mücadelesinde de başı çekmek zorunda. Maraş başı çekmezse inanın Türkiye’de büyük başarıyı yakalayabilmemiz o derece de zor olacaktır.

Yarına umutla bakıyoruz. Türkiye 16 Nisan’da yapılacak referandumla hükümet sistemini değiştirmekle uğraşırken bir yandan özellikte terörle etkilenen bölgelerde yeni başlattığı kalkınma programlarıyla hızlıca icraatlarını yapıyor. Yarın dünya küçülürken 1915 Çanakkale Köprümüzün temeli hep beraber atılacak. 2016 yılında önemli sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. 2017’de Avrasya Tüneli, Yavuz Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü milletimizin hizmetinde ve Çanakkale Köprüsü’nün temelini atarak geriyoruz. Biz yarınlarımıza büyük umutla bakıyoruz.

İstikrarın kalıcı hale gelmesi için de 16 Nisan’ın bizlere anlamlı bir ‘Evet’ olarak, o akşam sandıkların anlamlı bir ‘Evet’ olarak destek olması gerekir. Yaptığımız bütün çalışmaların tek bir hedefi var, gerçekten milletimizin refahı, insanımızın mutluluğu. 16 Nisan için Kahramanmaraş’ı aynen istiklal mücadelesinde olduğu gibi milletimizin gelecek mücadelesinin de başkenti yapacağımıza inancımı bir kez daha ifade ediyor AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Binasının herkese hayırlı uğurlu olmasını ve 16 Nisan’de yeni bir rekor bekliyorum. Bu binanın kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci burada yaptığı konuşmada şunları belirtti; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bu partiyi kurduğunda “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dediğini hatırlatarak gerçekten de AK Parti kurulduğundan bu yana hiçbir şeyin eskisi gibi olmadı ve olmayacak. Ne yollar eskisi gibi kaldı ne hastaneler eskisi gibi kaldı, ne demokrasi eskisi gibi kaldı, ne de insan hakları eskisi gibi kaldı. Her alanda biz Türkiye’yi 5 kat büyüttük.Biz iktidara geldiğimizde koalisyonların yıkıcı etkilerini yaşıyordu bu ülke. Bu ülke tam 49 milyar dolarlık banka enkazıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu ülke geçmişteki iktidar mücadeleleri dolayısıyla, çift başlılıklar dolayısıyla bir gecede bir anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla beraber bir günde tam 130 bin kişinin iş yerinin kapandığını ve iflas ettiğini gördü. İstiyoruz ki bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmasın, sistem arızaları nedeniyle parlamenter sistemin getirmiş olduğu sıkıntılarla bu millet uğraşmasın, bedelini bu millet ödemesin.

Biz istiyoruz ki her meselede sorunları çözüp torunlara havale etmiyorsak Türkiye’yi de sağlam bir şekilde emin bir şekilde, torunlara emanet etmek istiyoruz. Bunun için gençlerin de önünü açıyoruz. Bunun için biz gençlere güveniyoruz.  Yeni Binamızın açılışında emeği geçenleri kutluyorum. Yeni binada yeni rekorlar bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun”dedi.

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal; “Ben bu heyecanı bütün parti teşkilatlarımda görüyorum. Burada da gördüm. Teşkilatlarımda görüyorum. Ben hatırladığım kadarıyla 1 Kasım seçimlerinde Dulkadiroğlu İlçemizin % 82’lik oy oranı vardı. İnşallah 16 Nisan’da Dulkadiroğlu ilçemiz EVET noktasında  % 90’ları geçecek diye umut ediyorum. İnşallah Türkiye genelinde bir rekor bekliyorum. Şu anda  Karatay’ı da geçer. Geçen hafta Karatay’dım % 90’ı geçtikte sonu ne olur bilmiyoruz diyorlar. Yani şaka gibi yolda yürüyorsunuz birine çarpsanız Ak Partili. İnşallah Dulkadiroğlu bu rakamların üstüne çıkacak. Bu iradeyi ortaya koyan başta başkanlarımız olmak üzere arı gibi çalışan bir başkanımız Ömer Bey’de var. Ben bunu başaracaklarına cani gönülden inanıyorum” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise yaptığı konuşmada; “ Bu binaya gerçekten çok büyük emek verildi.  İnşallah bundan sonra bu binada hemşerilerimiz daha yüksek standartlarda siyasi hizmetleri alabilecekler. Tabiri caizse bu binanın dolup dolup taşacağına inanıyorum. Önümüzdeki referandum dolayısıyla bu evet ofisimizde inşallah sizleri hizmet verecek ve her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş’ımızda en yüksek oy potansiyeli en yüksek rakamları yine Dulkadiroğlu’nda bekliyoruz. İnşallah bir aylık zamanda arkadaşlar. Dulkadiroğlu’nun çıtası çok yüksek olduğu için bizim biraz daha fazla çalışarak yeni rekorlara inşallah imza atacağız. Biz her seçimde Konya Karatay’ı takip ederiz. Ne kadar oya alacak diye. Biz hep  Karatay’dan sonra geliriz. İnşallah bu referandumda Karatay’ı da geçeceğiz.  Binamızın hayırlara vesile olmasını diliyor” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ise yaptığı konuşmada; “ Dulkadiroğlu teşkilatımız bu güne kadar güzel çalışmalar yaptılar. Uzun süre birlikte çalıştık huzur içerisinde. Ömer Başkanında dediği gibi kendi ayakları üzerinde durmak istediler. Bu güzel binayı hazırladılar ve hizmete sundular. Kendilerini ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Her seçimde gösterdikleri fedakârlık ve çok çalışma başarıyı getirdi. Dulkadiroğlu teşkilatı tabiri caizse arı gibi yardımlaşarak çalıştı.  Bu fedakârlıkları için onlara özel olarak teşekkür etmek istiyorum ve başarılarının devamın diliyorum” dedi.

Ömer oruç  BilalDepgici; “Daha faydalı çalışabilmek adına, daha iyi hizmet edebilmek ve sorunları daha iyi tespit edebilmek adına 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra  Milletvekillerimizle de yapılan görüşme istişarelerden sonra artık yeni bir hizmet binasına taşınmamız gerektiği konusunda hep beraber  müşahede ettik ve hamdolsun Dulkadiroğlu ilçemizde bu 4 katlı binamızı bulduk. Bu binanın yapımında emeği geçen tüm kardeşlerime, gecesini gündüzüne katan çalışma arkadaşlarıma, birazda bana katlandıkları için özellikle teşekkür ediyorum. Elbette bu bina artık Dulkadiroğlu’nun siyasi merkezi olacak. Artık bu şehirde 2 kalp atacak. Biri il Binamızda birisi de burada.  Binamızın girişinde bir kütüphanemiz var. Bundan sonraki süreçte şu an halk oylaması seçim sürecinde olduğumuz için şuan evet ofisi olarakta faaliyet gösterecek bu alana sonrasında her Dulkadiroğlu’nda ve Kahramanmaraş’ta  yaşayan her Kahramanmaraşlı hemşerimizi buraya bekliyoruz. Sıcak bir yuva, 2 mısra bir şiir bir sayfa kitap okuma bililerimizi paylaşma İşte Ak Parti’nin temeli burada yatacaktır. hani diyoruz ya, şairler  ve yazarlar memleketi ozaman bizimde bir şey yapmamız gerekiyordu. Bizde bunu  gerçekleştirdik elhamdülillah. Binamızda, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olmak üzere her biri ayrı ayrı  toplantı salonları  bir tane çok amaçlı büyük salonumuz, bekleme Salonları ve yürütme  ve belediye meclis grup toplantılarının yapabileceğimiz ve onun dışında da h2-3 veya daha fazla Protokol misafirlerimize randevu verip görüşme yapabileceği alanlar mevcut. İnşallah bundan sonra faaliyetlerimizi daha hayırlı bir şekilde, daha faydalı bir şekilde şehrimize en güzel hizmeti getireceğiz” dedi.

Yapılan Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve bina gezildi.

Açılışta, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, İl Başkanı Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgiciler konuşma yaptı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.