DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ak Parti attıklarımıza kaldı

Son Güncelleme :

28 Eylül 2015 - 7:17

/ kez okundu.
Ak Parti attıklarımıza kaldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP’li Öztunç: Kimyası bozuk…

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş’ın Ekinözü Gençlik Kolları’nın partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçişlerine CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç: “Kimyası bozuk AK Parti attıklarımıza kaldı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Terör örgütü PKK’nın işbirlikçisi HDP ile ortaklaşa çalıştığı gerekçesi ile istifa eden CHP Ekinözü Gençlik Kollarına cevap Milletvekili Adayı Ali Öztunç ve CHP İl Başkanı Esat Şengül’den geldi. Ekinözü İlçesine gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç AK Partinin böyle atıklara İhtiyaç duygunu ifade ederek Selahattin Balta’ın Partinin Gençlik kolları Başkanı olmadığını ifade ettiler.

“Kimyası bozuk Ak Parti attıklarımıza kaldı”

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç ise açıklamasında; şu ifadelere yer verdi: “Bizim atıklarımızı AKP alıp ta çalışıyorsa demek ki kimyaları bozukmuş. Şimdi bizim Gençlik Kolları Başkanı olduğunu söylüyor hiç alakası yoktur. Partiye üyemiz bile değil. Kendisi de öyle bir yük bulmuş ki ve öyle bir kampanya yapmışlar ki Ekinözü Gençlik Kolları Başkanı istifa etti AK Partiye geçti hayırlı olsun. AKP’ye hayırlı olsun böyle atıklara kaldı. Tepe tepe kullansınlar. Bizimle ilgisi yoktu zaten. Artık onlar da kimyaları bozulduğu için farkında değiller. Bu işlerin başlangıcı. İyi yaptığımız için ne yapacakların farkında değiller. ‘Aman ne yaparız da biz bu CHP’yi dururuz?  Geçen sefer biz bir takım ayak oyunları ile biz bu işi hal etmiştik. Şimdi nasıl yaparız?’ diye planlıyorlar. Ama böyle ufak numara yapmalarına gerek yok. Ne yaparlarsa yapsınlar! Çatlasalar da patlasalar da biz, 1 Kasım’ın en Flaş ve sürpriz partisi olacağız. Kahramanmaraş’ta görecekler. Ne yaparlarsa yapsınlar! Bu bayram, CHP ilk kez Kahramanmaraş’ta Milletvekilsiz geçiriyor. Umarım bundan sonraki bayramlarda böyle olmaz. Böyle olmaması için de çalışıyoruz.”

Şengül: Balta diye bir Parti üyemiz yoktur

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül,“Selahattin Balta diye bir Parti üyemiz yoktur. Yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayımız Fatih Vicdan’a destek vermek sureti ile partimize geldi. Gençlik Kolları Başkanlığına da gelince;bizim partimizde 30 yaş üstü gençlik kolları başkanı olamıyor. Selahattin Balta, 40 yaşında. Zaten parti üyemiz değil ki gençlik kolları başkanı yapma şanımızda yoktur” şeklinde konuştu. Şengül Konuşmasın devamındaşunları söyledi: “Dün kendisi bize MHP’den gelmişti. Biz kucağımızı açtık.Seçmenlerimizde bir başka partiye oy verebilirler. AK Partiyede MHP’ye de HDP’ye de oy veren yurttaşlarımız var.Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına şiddetle ihtiyacı var.Bu anlamda dün AKP, MHP, HDP’ ye Oy veren yurttaşlarımızdan CHP’ye oy istiyoruz.Bu anlamada biz seçmenimizle kucaklaşıyoruz. AKP,nasıl iktidar oldu?Bu zamana kadar böyle bir partimi vardı? CHP Herkesimden her siyasi partiye oy vermiş yurttaşlarımızın oyunu alarak tek başına iktidar olacaktır.” Gazetecilerin, “HDP ile CHP ortaklaşa mı çalıştı?” sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Bana oy verecekse; AKP’nin MHP’nin HDP’nin seçmenleriyle çalışmaya varım.Bir Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak bir siyasal partiye endekslenmek doğru değildir. İnsanların siyasi görüşleri farklık arz edebilir.Biz kimle neden ortak olacağız?Bizim öyle bir iktidar hırsımız olsaydı; Kahramanmaraş AKP’ye 6 tane Milletvekili verdi.Onunla ortak olurduk HDP ile niye olalım?Ama biz HDP’li yurttaşlarımızın yanında AKP’li MHP’li yurttaşlarımızın da oyuna talibiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.