DOLAR 32,4426 % 0.05
EURO 34,4648 % -0.14
GRAM ALTIN 2.488,77 % 0,22
ÇEYREK A. 4.069,13 % 0,22
BITCOIN 2.082.891 -6.561
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AİLEYİ AİLE YAPAN BABALARIMIZDIR

Son Güncelleme :

17 Haziran 2019 - 6:41

/ kez okundu.
AİLEYİ AİLE YAPAN BABALARIMIZDIR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, babalar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mahçiçek mesajında, “hayatımızın her anında emeği bulunan babalarımızın babalar gününü kutluyorum” dedi ve şu ifadelere yer verdi.

“Aile bütünlüğümüzün korunmasında, genç nesillerin güvenle ve sağlıkla yetişmesinde, varlıklarıyla bile evlatlarına güven veren babalarımız toplumumuzun en sağlam kaleleridir. Maddi ve manevi tüm imkanlarını ailesi için seferber edendir babalarımız

Kitabımız Kuran-ı Kerim’de Allahü Teala babaya itaati Allah’a itaatle eş tutmuştur. Bu anlamda bizi büyüten yetiştiren fedakarlık yapan ebeveynlerimize evlatlık görevlerimizi yapmalı, yaşlılıklarında onları incitmemeliyiz. Sözde yüksek medeniyetlerin en büyük kaosu aile kavramını yaşayamamalarıdır. Bizi biz yapan en büyük değerler atalarımıza ve babalarımıza gösterdiğimiz saygı ve aile olmayı bilişimizdir. Aileyi aile yapan da babalarımızdır.

Hayatımızın her anında emeği bulunan babalarımızın babalar gününü kutluyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.