DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AHMET KUYBU GÜVEN TAZELEDİ

Son Güncelleme :

08 Ocak 2018 - 7:03

/ kez okundu.
AHMET KUYBU GÜVEN TAZELEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Kongresi’nde seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Ahmet Kuybu, üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi ve güven tazeledi.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) gerçekleştirilen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporunun okunmasıyla devam eden kongrede Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu, oda üyelerine konuşma yaptı.

Göreve geldiği ilk günden bugüne yaptıklarını ve bundan sonraki süreçte yapacaklarını anlatan ve aynı zamanda KMESOB Başkanı da olan Ahmet Kuybu; “15 yıldır hizmet kervanımıza ne kadar iyi meziyetler varsa yükledik” dedi.

Bugüne kadar şoför esnaflarının hep yanlarında olduklarını belirten Kuybu,  Yenişehir Devlet Hastanesi, Piazza Alışveriş Merkezi ve Tıp Fakültesine açtıkları yeni duraklarla hiçbir taksicinin duraksız kalmadığını söyledi. Her geçen gün servis sayısının arttığını ve plakaların değerlendiğini ifade eden Kuybu; “Gelin bir olalım, birlik olalım kardeş olalım büyük bir aile olalım bundan sonra birbirimize zararlı değil faydalı olalım” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER: Ahmet Kuybu (Başkan), Senih Akbulut, İbrahim Işık, Adem Gökdeniz, Muhittin Karabörk, Osman Kara, Mustafa Kaplan, Yıldırım Nalbantbaşı, Adem Şahidn, Hüseyin Mahmutoğlu, Cevdet Gemci.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER: İbrahim Sırlı, Mehmet Ardıç, Ramazan Odun, Mehmet Palabıçak, Ramazan Kuzu, Ömer Baştürk, Ekrem Özcan, Murat Unkun, Halil Çehre, Ahmet Orçan, Ramazan Yiğit.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Sami Gökçe, Ayhan Aydın, Fazlı Kırkgeçit.

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ahmet Arabacı, Hüseyin Akbaş, Cuma Yavuz.

Kahramanmaraş Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde bir kez daha Başkan seçilen Ahmet Kuybu ve yeni yönetimini tebrik eder; görevlerinde başarılar dileriz.

HABER: EMRE AKKIŞ MANŞET GAZETESİ

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.