DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Afşin’de Yazar-Okur Buluşmaları Yapıldı

Son Güncelleme :

20 Kasım 2020 - 12:22

/ kez okundu.
Afşin’de Yazar-Okur Buluşmaları Yapıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

1.Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında Afşin Halk Kütüphanesi Salonu’nda Yazar-Okur Buluşmaları gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1.Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri ilçelerde de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Afşin Halk Kütüphanesi Salonu’nda gerçekleştirilen programda yazarlarla okuyucular bir araya geldi.Yazar Abdullah İlhan moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda Aykut Nasip Kelebek, Safiye Gölbaşı ve Balazs Szöllösy konuşmacı olarak katılara yazarlık üzerine bilgiler aktardılar.

Yazarlara Teşekkür

Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Av.İsmail Safi,MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan’ın da yer aldığı programda yazarlar dinleyicilerden gelen soruları cevaplandırdı.Programın sonunda protokol üyeleri yazarlara çeşitli hediyeler takdim ederek, gerçekleştirdikleri söyleşiden dolayı teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.