DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Afşin’de Temayül Yoklaması

Son Güncelleme :

24 Ocak 2017 - 8:46

/ kez okundu.
Afşin’de Temayül Yoklaması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık’ın istifasının ardından ilçe başkanlığı için parti binasında AK Parti Kahramanmaraş İl Koordinatörü ve AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen başkanlığında temayül yoklaması yapıldı.

Türkiye’nin kritik bir dönemden geçtiğini ifade eden Bilen, “Mecliste anayasa değişikliği teklifinin görüşmeleri devam ediyor ve 60 gün gibi kısa bir süre içerisinde referanduma gideceğiz. O yüzden dinamik, heyecanlı ve bu işi layıkıyla yapabilecek bir yönetim belirlememiz gerekiyor.” dedi.

Temayül yoklamasına katılan ve oy kullanacak, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile mahalle temsilcilerine hissi davranmaması tavsiyesinde bulunan Bilen, şöyle konuştu:

“Kendinize veya birilerine yakın bir adayı belirlemenizi ve yazmanızı istemiyoruz. Hakikaten bu işi yapabilecek dirayette, samimiyette, birikimde, tecrübede ve donanımda olan bir arkadaşımızı yazarsanız hem davaya hizmet etmiş olursunuz hem de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a yol arkadaşı olacak kişiyle buluşturmuş olursunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi kimsenin adamı olmayın, davanın adamı olun.”

Kırbıyık ise, iki buçuk yıl gururla ve severek yaptığı AK Parti Afşin İlçe Başkanlığından, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkezi’nin onayını alarak ayrılma kararı aldığını belirtti.

Konuşmanın ardından temayül yoklamasına geçildi ve üyeler oy kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.