DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Afşin Belediyesi’nde Muhteşem Açılış

Son Güncelleme :

07 Kasım 2016 - 8:55

/ kez okundu.
Afşin Belediyesi’nde Muhteşem Açılış
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı’ ve saatte 160 ton asfalt üretme kapasitesine sahip ‘asfalt üretim tesisi’, düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmet ağına eklendi.

Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlen açılış töreninde konuşan 64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti’nin ve belediyelerinin hizmetlerini, insanları yüceltmek ve daha kaliteli yaşam sağlamak için yaptığını söyledi.

Türkiye’nin, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminden dimdik çıktığını belirten 64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı Ünal, 15 Temmuz’un herkese çok şey öğrettiğini söyledi.

Milletvekili Ünal, “Gençlerin bir gecede bütün tarihin, medeniyetin, kültürün, bayrağın, özgürlüğün, istiklalin, istikbalin ne anlama geldiğini ve al bayrağın altında yaşamanın ne anlama geldiğini öğrendiler” dedi. Ünal, 15 Temmuz’un herkese çok şey öğrettiğini belirterek, “15 Temmuz, güçlü ve cesur bir lidere sahip olmanın nasıl büyük bir avantaj olduğunu bize öğretti. Biz demokrasimizle, hak ve özgürlüklerle, hukuk devleti olma niteliğimizle devletin yapması gereken, yasamanın yapması gereken, yargının, yürütmenin yapması gereken her şey anayasal çerçevede yürütülmektedir. Allah bizlere bir daha öyle bir gece yaşatmasın ama bizlere de o gecenin ruhunu da unutturmasın. Çünkü o gece bir şey daha öğrendik. 15 Temmuz’da bize ait her şeyi elimizden alacaklardı. 15 Temmuz bir darbe girişimi değildi, bir işgal girişimiydi. Bütün bu yapılan hizmetler bir gecede kaybolacaktı. Ama bütün yaptıklarımızı ayakta tutan bu milletin ruhu oldu. Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımıza 15 Temmuz ruhunu miras olarak bırakmamız gerekiyor, önemli olan budur. Biz insanımızın kıymetini bileceğiz, birliğimizi, beraberliğimizi daha da kenetleyeceğiz. Bizim zaten yeterince düşmanımız var ve birbirimizi Allah rızası için seveceğiz.” diye konuştu. AK Partili 10 milletvekiliyle birlikte Hatay, Kilis ve Gaziantep’e Suriyeli mültecilerin kaldıkları yerleri incelemek üzere gittiklerini söyleyen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Türkiye’nin ne kadar büyük bir ülke olduğuna bir kere daha gördüğünü söyledi.

Suriyeli mülteciler için Avrupa’da kurulan kampların durumunun içler acısı olduğunu belirten Milletvekili Çitil,” Türkiye, büyüklüğünü ve misafirperverliğini tüm dünyaya göstermeye devam ediyor. Allah’ın lütfuyla çok zor süreçleri geride bıraktı ve büyümeye, gelişmeye devam ediyoruz. Ülkemizin her köşesinde AK Partimiz ve belediyelerimizin hizmetleri devam ediyor. Bunun canlı bir örneğini şuanda da yaşıyoruz. Belediyemiz tarafından

hizmete kazandırılan kapalı semt pazarı ve asfalt üretim tesisimiz Afşin halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, Afşin’in 8 yıldır sabit pazarı olmadığını belirterek, Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı ile önemli sorunun çözüldüğünü söyledi.

Seçim döneminde verilen sözlerin tek tek yerine getirildiğine değinen Güven, ” Kapalı semt pazarımızı 3 milyon liraya tamamladık. Toplamda 570 metre kare yol kaplaması yaptık. 130 bin metrekare bordür ve 330 metrekare parke kaplama çalışması yaptık. Köylerden mahalleye dönüşen hizmet noktalarımızın önemli bir bölümünde üst yapı çalışmalarını tamamladık. Kültür Evimizin kaba inşaatı tamamlandı, İlçemizin en önemli değeri Eshab-ı Kehf’imiz UNESCO Kültür Mirasları Geçicisi Listesine girdi ve buraya güzel bir otel inşa edilecek. Afşin’imizde yükselen bir hizmet grafiği var. Onikişubat Belediyemizden sonra bölgenin en büyük ikinci asfalt üretim tesisi hizmete açtık. Saatte 160 ton asfalt kapasitesiyle Afşin’imize hizmet ediyor. Bu yatırımlar ve hizmetlerin tamamı Afşin halkımız için. Hizmetlerin sağlanmasına vesile olan ve emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum.

Afşin’imize hayırlı olsun” diye konuştu. Protokol üyeleri, İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım’ın okuduğu Pazar Duasının ardından kapalı semt pazarı ve asfalt üretim tesisimizin açılışını gerçekleştirdi. Törene, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı İdris Tezcan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, çevre ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kamu ve kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3257

SATIŞ

32,3325

FARK

% 0.24
Dolar EURO

ALIŞ

35,0406

SATIŞ

35,0742

FARK

% -0.18
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,9364

SATIŞ

40,9789

FARK

% -0.12
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,6638

SATIŞ

35,6891

FARK

% -0.07
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,7532

SATIŞ

23,7630

FARK

% -0.06
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.646,92

SATIŞ

3.727,24

FARK

% 0,09
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.279,33

SATIŞ

2.279,66

FARK

% 0,09
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.298.870

DEĞİŞİM

1.845

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER