DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AFŞİN BELEDİYESİ İFTAR SOFRASIN’DA

Son Güncelleme :

26 Haziran 2015 - 10:45

/ kez okundu.
AFŞİN BELEDİYESİ İFTAR SOFRASIN’DA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin Belediyesi iftar sofrasını Hüyüklü mahallesinde kurdu. Düzenlenen iftar sofrasında; Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim amirleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

Hüyüklü Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleri hep beraber oruçlarını açtı. Hüyüklü Mahallesi Taziye evinde gerçekleştirilen organizasyonda her yaştan mahalle sakini ile beraber iftar sofrasında bulunmanın mutluluğunu yaşandı.

 

Düzenlenen programda konuşmalarını yapan Başkanı Güven ; “Mahalle iftarları bizlere, birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşatıyor. Burada komşularımızla dayanışma ve yardımlaşma içinde olduğumuz bir ayın içerisindeyiz. Mahalle iftarları birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu bizlere yaşatıyor. İnanıyorum ki bugün olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde bir şeyler yaparsak Afşin’imizve tüm mahallelerimiz daha da gelişir, daha da büyür. Afşin Atatürk parkında oluşturduğumuz iftar soframız var vatandaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde ramazan ayı boyunca iftarımızı bu soframızda yapacağız.Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, ramazanın tüm bereketi üzerinize olmasını diliyorum” dedi.

AFBL2511 AFBL2563

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.