DOLAR 32,5073 % -0.11
EURO 34,9718 % 0.37
GRAM ALTIN 2.430,63 % 0,31
ÇEYREK A. 3.974,08 % 0,31
BITCOIN 63.936,15 -3.612
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Adliye de 15 Temmuz anma programı Düzenlendi

Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 11:54

/ kez okundu.
Adliye de 15 Temmuz anma programı Düzenlendi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR ADLİYESİN DE 15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ. İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARININDA KATILDIĞI PROGRAMA ÇOK SAYIDA PERSONEL VE BASIN MENSUBU EŞLİK ETTİ.

BAŞSAVCI İLKER YAZICI ANMA PROGRAMINDA KONUŞTU

YAZICI: Bu tarihten 1 yıl önce Türkiye Cumhuriyetine düşman odakların hizmetinde hareket eden ve kendilerine “Yurtta Sulh Konseyi” adını veren bir grup asker ve işbirlikçilerinin girişimiyle bir terör eylemi olarak düzenlenen darbe kalkışmasını ilk anda büyük bir şaşkınlık ve ibretle izledik.

Türkiye’de seçimle başa gelen hükümeti illegal yollarla devirmek ve ülke yönetimini bir işgal hareketi şeklinde ele geçirerek bir kısım şer odaklarına teslim etmek amacıyla yapılan darbe girişimi,

“Fethullahçı Terör Örgütü” tarafından gerçekleştirilmiştir.

Bu örgütün uzun yıllardır dini motifleri kendisine paravan yaparak ve bir çok iktidar döneminde kendisini ülke hizmetinde gibi göstererek kamufle etmek suretiyle paralel bir devlet yapılanması şeklinde örgütlendiği bugün bir çok iddianamelere konu olan tespitlerle ortaya çıkmıştır.

Terör örgütü mensupları bu devletten aldıkları maaşlarla, bu devletin gözbebeği üniformaları üzerlerinde iken, yine bu devletin kendilerine vatan müdafaası için teslim ettikleri silah ,araç gereç ve mühimmatlar ile kendilerine tevdi edilen vatan emanetine ihanet ederek bu millete, silahsız sivillere ve pek çok devlet kurumuna saldırıda bulunarak kamu kurumlarını ve netice olarak devleti ele geçirmeye çalışmışlardır.

Fethullahçı Terör Örgütü Mensupları teröristler tarafından gerçekleştirilen bu eylem ile devlet kurumlarının ele geçirilmesiyle anayasal düzenin yıkılması planlanmış, yerine asıl kumanda merkezi yurtdışında cemaat/zümre hakimiyetine dayanan otoriter/kukla bir devlet düzeninin tesis edilmesi amaçlanmıştır.

Devletin başı olan sayın Cumhurbaşkanımızın olay günü halkımızı sokağa davet ederek kendiside bizzat İstanbul Atatürk Havalimanına inerek büyük bir karşı dirayetle bu amansız saldırılar bir anda karşısında milletimizin çelik iradesini bulmuş, İman dolu yüreklerin ellerinde hiçbir silah olmadan tank , helikopter ve uçaklara karşı nasıl gövdelerini siper ettiklerini bütün dünya büyük bir hayret, hayranlık ve takdir ile izlemişlerdir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.