DOLAR 32,5501 % 0.01
EURO 35,0241 % 0.44
GRAM ALTIN 2.428,31 % 0,21
ÇEYREK A. 3.970,29 % 0,21
BITCOIN 64.351,79 -3.375
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Acil Çağrıları Dinleyerek Yeni Yıla Girdiler

Son Güncelleme :

01 Ocak 2016 - 13:52

/ kez okundu.
Acil Çağrıları Dinleyerek Yeni Yıla Girdiler
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta 2016 yılının coşkuyla karşılandığı, kutlamaların sokaklara taşındığı anlarda 112 Acil Komuta Merkezi’ndeki görevliler, yeni yılı çalışarak karşıladı.

112 Acil Servis, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve itfaiye ekiplerinin yer aldığı merkez, çağrı alan görevlileri alanlarına göre ekipleri sevk ederek vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.Yeni yıla ailelerinden uzakta giren çalışanlar, vatandaşlara sorunsuz şekilde hizmet etmenin mutluluğuyla 2016’ya çalışarak “merhaba” dediler.

112 Acil Komuta Merkezi danışmanhekimi Ökkeş Alkışcı,  yaptığı açıklamada, normalde yılbaşının insanların sevdikleriyle, aileleriyle birlikte vakit geçirmesi gereken günler olduğunu ancak çalışma zorunluluğu olduğu için görevde olduklarını belirtti.

Halkın sağlık ihtiyacı devam ettiği için görevlerinin başında olduklarını dile getiren Alkışcı, “Birazcık yeni yıla aileden uzakgirmenin üzüntüsü olsa da buradaki ekibimizle aile gibi olduk. Çalışarak güzel bir şekilde yeni yıla giriyoruz. Sonuçta insanların sağlığı için hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

İtfaiye çağrı görevlisi Fatih Yaman ise 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirterek, “Herkes ailesiyle mutlu yılbaşını beklerken ya da geçirirken biz de vatandaşımız için buradayız” dedi.Kahramanmaraş’ta kar yağışı başladığını anımsatan Yaman, “Ekiplerimiz karla mücadeleyle uğraşıyorlar. Tuzlama ve küreme işlemi yapıyorlar. Onların koordinasyonunu yapıyoruz. Halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Herkesin yeni yılını kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.