DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ABDULLAH KUZU MİLLİ TAKIMLA UKRAYNA’DA

Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 14:29

/ kez okundu.
ABDULLAH KUZU MİLLİ TAKIMLA UKRAYNA’DA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Genç Boks Milli Takımımız; 16-20 Ağustos 2017 tarihleri arasında Ukrayna Zhytomyr şehrinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Klitchko Kardeşler Boks Turnuvasına 10 sıklette katılacaklar. Gerçekleştirilecek olan Turnuvada ilimizin başarılı genç boksörlerinden Abdullah Kuzu +91 kiloda Milli forma ile ülkemizi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Abdullah Kuzu’yu çok yakından takip ediyoruz, Liseler arası ve Gençlerde Türkiye şampiyonluğu gibi başarılara imza atmış başarılı bir boksörümüzdür. Alt yapıdan yetişmiş gayretli çalışması ile Milli Takıma kadar çıkmayı başarmış bir boksörümüz. Boksta ilimizde yükselen bir ivme yakaladık. Muhammet Tayyar Türkoğlu, Halil Bucak Abdullah Kuzu gibi sporcularımız Türkiye Şampiyonaları ve Avrupa Şampiyonalarında dereceler aldılar. Abdullah Kardeşimizde inşallah Ukrayna’dan en iyi dereceler ile dönecekler. Bu Sporcularımız Şimdi Alt Minikler ve Gençler Kategorilerinde mücadele ediyorlar İnşallah 2020 ve 2024 Olimpiyatlarına katılacak ve Ülkemizi temsil edecekler temennimiz bu yönde. Şimdiden kendilerini uluslar arenada gösteriyorlar ve tecrübe elde ediyorlar. Bizler Kurumsal olarak her zaman yanlarındayız. Çıktıkları bu uzun yolda boksörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.