DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

81 ilde şanlı bayrağım

Son Güncelleme :

16 Ekim 2019 - 14:34

/ kez okundu.
81 ilde şanlı bayrağım
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde  “81 ilde şanlı bayrağım” projesi kapsamında, Azerbaycan’da öğrenciler tarafından yöresel ürünler kullanılarak yapılan bayrakların sergisi açıldı.

Elbistan Gençlik Merkezi’nde açılan sergide, yöresel ürünlerle yapılan bayraklar ilgiyle incelendi.

Açılış programında konuşan Kaymakam Özkan Demir, milli hassasiyetlerin yüksek olduğu bir dönemde açılan serginin anlam yüklü olduğunu söyledi.

Kahraman Türk ordusunun içinde bulunduğumuz günlerde çok zorlu harekatı başarı ile icra ettiğini ifade eden Demir, şunları kaydetti.

“Ülkemizi çevreleyen kumpasa karşı çok başarılı bir harekatı kahramanca yürütüyoruz. Milletimizin vatan ve millet sevgisi çok yüksektir. Bizi diğer milletlerden ayıran en önemli fark budur. Vatan, millet, bayrak sevgisi çok üst düzeydedir. Belki bizden en çok çekindikleri nokta bu nokta. Çok güzel ve anlamlı bir sergi. Azerbaycan’dan okullarımızın hazırladığı gerçekten manevi milli duygularımızı yücelten bir sergi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından protokol tarafından sergi gezildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.