DOLAR 32,5699 % 0.16
EURO 34,8706 % 0.58
GRAM ALTIN 2.431,54 % -0,05
ÇEYREK A. 3.975,57 % -0,05
BITCOIN 66.432,00 0.667
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

80 Yaşındaki Kadın, Söylediği İzmir Marşı ile Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Son Güncelleme :

29 Ekim 2016 - 14:31

/ kez okundu.
80 Yaşındaki Kadın, Söylediği İzmir Marşı ile Herkesi Kendine Hayran Bıraktı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ta 80 yaşındaki Güldoğan Balıkçı, katıldığı Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde söylediği İzmir Marşı ile davetlileri kendine hayran bıraktı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Kahramanmaraş Şubesi, geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet kahvaltısını Bir Restoran’da gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu kahvaltıda konuşan derneğin Şube Başkanı Emsal Fındık, Cumhuriyet Kadınları Derneği olarak amaçlarının Mustafa Kemal Atatürk’ün medeni kanunla kadınlara verdiği medeni hakları korumak ve kullanmak olduğunu belirterek, “Yani kadınlar olarak birey olma çalışmaları yapıyoruz. Şu anda salondaki arkadaşlarımızın hepsi de birer birey, haklarını biliyor, Cumhuriyetin bekçisi olan bayanlarız. Hepinizi kutluyorum. Günün anısına 10 arkadaşımıza Cumhuriyete katkılarından dolayı birer şilt vermek istiyoruz. Aslında hepinize layık bu ama onu da zaman içinde her etkinlikte bu şilti vermek istiyorum, herkesin taşımasını istiyorum” dedi.

Daha sonra kadınlara sırasıyla şilt ve çiçek verildi. Bu kadınlardan biri olan Güldoğan Balıkçı, duygusal anlar yaşadı. Cumhuriyetçi bir kadın olduğunu söyleyen Balıkçı, “Cumhuriyetçi olarak Cumhuriyetçilerin arasında yetiştiğini beliren Balıkçı, “Cumhuriyetçi olarak da ölmeyi tercih ederim. Çocuklarım da, torunlarım da cumhuriyetçi. Herkesten Cumhuriyet yolunda yürümesini istiyorum” dedi.

Güldoğan Balıkçı daha sonra İzmir Marşı’nı söylemeye başladı. Marşı ezbere söyleyen ve yaşına rağmen sesinin güzelliğiyle de dikkat çeken Güldoğan Balıkçı’ya davetliler de eşlik etti. Marşın sonunda yaşlı kadın davetlilerden büyük alkış aldı.

Program, Onuncu Yıl Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.