DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

5 Çocuğun Kaybolması Kenti Alarma Geçirdi

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2015 - 6:40

/ kez okundu.
5 Çocuğun Kaybolması Kenti Alarma Geçirdi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta akşam saatlerinde Namık Kemal Mahallesi’nde yaşları 5 ile 12 arasında değişen iki komşu ailenin toplam 5 çocuğu akşam saatlerinde ortadan kayboldu. Kenti ayağa kaldıran kayıp çocuklar, 3 saat süren aramanın sonunda bir akrabalırının evinde bulundu.

5 ÇOCUKTAN ORTALIKTA YOKTU

31’inci sokak oturan 35 yaşındaki Hilal Durdu, akşam saatlerinde geldiği evinde çocukları Esra (7), İsmail (12) ve Asiye Durdu’yu (5) bulamayınca komşularına sordu. Aynı sokakta oturan Keleş ailesi de Elif (6) ve Ünal Keleş (9) isimli çocuklarından da haber alamayınca aileler polisten yardım istedi.

ANNELER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine bölgeye gelen çok sayıda polis, mahalledeki sokakları ve evleri didik didik arayarak çocukları aradı. Mahalle sakinlerinin de arama çalışmalarına destek verdiği bölgeden kaybolan çocukların anneleri Hilal Durdu, sinir krizleri geçirdi.

DAYININ EVİNDEN ÇIKTILAR

Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulansta sakinleştirici iğne yaptırılan Hilal Durdu, uzun süre gözyaşı döktü. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmalarının ardından çocukların Hilal Durdu’nun dayısı olduğu öğrenilen Şerafettin K.’nın yanında olduğu öğrenildi. Polisler, ulaştıkları Şerafettin K.’yı gözaltına aldı, çocukları ise ailelerine teslim etti.

POLİS NEDENİNİ ARAŞTIRIYOR

Çocuklarına kavuşan aileler sevinç gözyaşı dökerek evlerine döndü. Şerafettin K.?nın yeğeni Hilal Durdu ile komşusunun 2 çocuğunu neden götürdüğü ile ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.