DOLAR 32,5010 % 0.26
EURO 34,6427 % 0.41
GRAM ALTIN 2.480,50 % -0,11
ÇEYREK A. 4.055,62 % -0,11
BITCOIN 2.079.906 -5.056
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

41 Yerinden Bıçaklanarak Öldürülen Esra Adıgüzel Toprağa Verildi

Son Güncelleme :

16 Haziran 2016 - 16:07

/ kez okundu.
41 Yerinden Bıçaklanarak Öldürülen Esra Adıgüzel Toprağa Verildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul Esenyurt’ta eşi tarafından 41 yerinden bıçaklanarak öldürülen 2 çocuk annesi Esra Adıgüzel’in cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde toprağa verildi.
Muhasebecilik yapan Esra Adıgüzel (21), Salih Adıgüzel (25) ile 5 yıl önce kaçarak evlendi. Çiftin bu evliliklerinden iki çocukları oldu.
Bir süre sonra eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Esra Adıgüzel, iki çocuğunu da bırakarak bir yıl önce Osmaniye’den İstanbul’a kaçtı. Annesiyle kalan Esra Adıgüzel daha sonra da iş arkadaşı Gülser Ö.’yle Esenyurt’ta bulunan evde yaşamaya başladı. İddiaya göre, 2 gün önce İstanbul’a gelen Salih Adıgüzel, genç kadının annesi Şehnaz Kızıldağ’ın Gaziosmanpaşa’daki evine giderek tehdit etti. Anne durumu kızına bildirince de Salih Adıgüzel’i arayan genç kadın, telefonda tartıştığı eşine “Peşimi bırak. Senden boşanacağım. Dava açtım” dediği öğrenildi.
Olay günü markete gitmek için evden çıkan Esra Adıgüzel vücudunun değişik yerlerinden 41 kez bıçaklanarak hayatını kaybetti. Salih Adıgüzel ise kayıplara karıştı.
Yapılan otopsinin ardından Esra Adıgüzel’in cenazesi İstanbul’dan memleketi Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine getirildi. Adıgüzel’in cenazesi Kılılı Sanayi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Esra Adıgüzel’in annesi Şehnaz ve babası Fevzi Kızıldağ cenazede ayakta durmakta güçlük çekti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.