DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Aydın En Büyük Projesini Açıkladı

Son Güncelleme :

22 Ağustos 2019 - 6:36

/ kez okundu.
Başkan Aydın En Büyük Projesini Açıkladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, en büyük projesinin insanı mutlu etmek olduğunu söyledi.

Hizmetteki ikinci dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Aydın: “Belediyecilik gönül işidir. Bizim en büyük projemiz ise insanı mutlu etmek. Halkımız neyden mutlu oluyor, neyden esenlik duyuyorsa biz onları yaparız.”dedi.

“İnsana Dokunan Gönül Belediyeciliği Yapacağız”

Gönül belediyeciliğini vatandaşlarla buluşturacaklarını kaydeden Aydın, “Bina yapmak yatırım yapmaktır, proje yapmaktır ama gidip bir insanı ziyaret etmekte bir projedir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gönül belediyeciliği budur. İnsana yapılan her şey değerli ve güzeldir.  Bizim insanımız gönlü hoş olduğu hizmeti her şeyin üstünde görüyor. Bizler geçtiğimiz hizmet döneminde çalışmalarımız çok fazlaydı. İlçemizin çözülmesi gereken temel sorunları vardı. Bu yeni hizmet döneminde ise yüzde 40 proje yatırımlı hizmet yüzde 60 ise insana dokunan gönül belediyeciliği yapacağız.”diye konuştu.

“İlçemiz Ciddi Anlamda Gelişecek”

İlçeye kazandırdıkları projelerin uzun vadeli olduğunu vurgulayan ve ilçenin turizmine değinen Başkan Hüseyin Coşkun Aydın şunları söyledi: “İlçemizde çok yönlü tesislere önem verdik. Yaptığımız yatırımlar çok daha fazla kullanışlıdır. Bu yönde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İçinde bulunduğumuz imkanları en iyi şekilde kullanıyoruz. İlçemizin en büyük eksiklerden bir tanesi ise imar sorunuydu, bunu ortadan kaldırdık. Bunu yaparken ise uzun vadeli yaptık. Sadece imar konusunda değil bütün projelerimizi ileriyi düşünerek yapıyoruz. Kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz benim büyük hayalimdi bunları gerçekleştirdik.  112 yılık ilçenin belediye hizmet binası olarak kullanılan yer otel binası ama çok dua ediyorum, bu oteli yapan belediye başkanına iyi ki yapmış o olmasaydı burayı da bulamayacaktık. Şimdi ilçemize yeni hizmet binası kavuşturuyoruz. İnsanlar gelip geçici ama hizmetler kalıcıdır. İlerleyen dönemde Göksun’un ciddi anlamda gelişeceğini düşünüyorum. Biz hem yaz hem kış turizminde söz sahibi olacağımızı düşünüyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.