DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

3.SÜ DÜZENLENEN TEKRAR KAMPI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Son Güncelleme :

21 Nisan 2016 - 13:53

/ kez okundu.
3.SÜ DÜZENLENEN TEKRAR KAMPI  YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İhtiyaç Akademi KPSS Kursu yine K.Maraş’ın en gözdesi oldu . 16,17,18 Nisan’da düzenlediği KPSS Genel Tekrar Programı , K.Maraş KPSS lisans ve önlisans öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı . K.Maraş İli ve İl dışı birçok öğrenci programa ilgi gösterdi.

Alanında uzman öğretmenlerle yapılan İhtiyaç Akademi Genel Tekrar  Programı  16 Nisan cumartesi  günü saat 8.00’de Beşeri  Coğrafya  , takibinde  Mehmet Buldum ve ekibiyle  canlı müzik performansı sergilendi. 13.30 ‘da Osmanlı Tarihi konu tekrarlarıyla program devam etti .Programın sonunda yapılan çekilişlerde bir kişiye tablet ,beş kişiye sinema bileti, ve çeşitli hediyeler öğrencilere verildi.

17 Nisan Pazar günü  saat 08.00 ‘de Inkılap Tarihi ile başlayan program ,Öğle arası yapılan şarkı yarışmasıyla devam etti. Bu yarışmanın sonucunda birinci olan Rabia AKSUYA çeyrek altın hediye edildi. Program 13.30 ‘da Fiziki Coğrafya genel tekrarıyla devam etti ve gün sonunda çekilişlerle tablet ,sinema bileti ve çeşitli hediyeler verildi.

Kampın son günü olan 18 Nisan pazartesi günü sabah  Anayasa  öğleden sonra ise  Eğitim Bilimleri’yle devam etti. günün sonunda akşam 08.00 ‘e kadar öğrencilerin yorgunluğunu stresini azaltmak için moral ve isteklendirme arttırtmak adına düzenlediği müzik saz ve sıla programıyla öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Günün sonunda yapılan çekiliş ile 2 kişiyi Antalya ya  bir haftalığına  5 yıldızlı otele tatile gönderdi.

 

İhtiyaç Akademi KPSS Genel Tekrar Programı’nda her branş öğretmenimizin yaptığı çalışmalar slayt sunumları kısa videolar konu tekrarları göz doldururken öğretmenlerimizin kendi alanlarıyla ilgili özel sorularına da yer verip öğrencilerin aktif katılımını sağlaması programın verimini daha da arttırdı. İhtiyaç Akademi  KPSS Kursu gelenekselleştirdiği  bu çalışmalarla yine 1. sırada yerini aldı .

İhtiyaç Akademi KPSS Kursu, geleneksel hale getirdiği bu Genel Tekrar Programlarını Kahramanmaraşlı tüm öğrencilere ücretsiz yaptı. herhangi bir kursa gitmeyip yıl boyunca kendi imkanlarıyla sınava hazırlanan öğrencilerin de katıldığı bu program onlar için son derece faydalı geçti.

Kahramanmaraş’ın KPSS deki en büyük kurumu olan İHTİYAÇ AKADEMİ  öğrencilerine 14-15 mayıs ta ÖSYM formatında üniversite kampusunda gerçek sınav provası yapacağını duyurdu. katılım için Kahramanmaraş ihtiyaç akademiye uğramalarını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.