DOLAR 32,5933 % 0.35
EURO 34,8180 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,74 % 0,94
ÇEYREK A. 4.100,16 % 0,94
BITCOIN 2.125.026 3.466
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK ADAYLAR SAHADA

Son Güncelleme :

01 Haziran 2018 - 7:38

/ kez okundu.
AK ADAYLAR SAHADA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, çalmadık kapı bırakmadan, gönül almaya, durmadan yorulmadan devam ediyorlar.

24 Haziran seçimlerinin Ramazan-ı Şerif’e denk gelmesi sebebiyle muhabbetin daha yoğun ve samimiyetin daha belirgin olduğu bu zamanlarda seçim çalışması yapmanın ve vatandaşlarla buluşmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren vekil adayları çalışmalara devam ediyorlar.

Her kademesinde ayrı bir heyecan içinde çalışmalar yürüten Ak Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, İl Başkanı ve Yönetimi, Milletvekili Adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Teşkilatları ve İlçe Belediye Başkanları ile emin adımlarla 24 Hazirana yürüyorlar.

Gün içerisinde gerçekleştirilen programlar dahilinde ;

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın değerli Eşi Şule Özdin Ünal, beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve teşkilat mensupları ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Parkta hizmet verilen ve değerli ödüllere layık görülen Ahşap Oyuncak Atölyesi ve Kurtuluş Destanı Panaroma Müzesini ziyaret ettiler. Kültür Parkta gerçekleştirilen programların ardından Ev Toplantılarına geçen heyet, iftar programında Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Yetim Aileleri İftar Programına katılarak ailelerle oruçlarını açtılar. Samimi muhabbetler geçen yemeğin ardından tebessümlerle programdan uğurlandılar.

MV. ADAYI AV. AHMET ÖZDEMİR : “GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN VAKİT KAHRAMANMARAŞ VAKTİ”

Onikişubat İlçesinde programda olan 27.Dönem Milletvekili Adayı Av.Ahmet Özdemir, ilk olarak Onikişubat Seçim Bürosunda bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların ve teşkilat mensuplarının bulunduğu seçim bürosunda birlik ve beraberlik hep aynı tazelikte. Seçim bürosundan ayrılarak Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Maksutlu Bilgi Kültür Evi açılışı için Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, beraberinde Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve teşkilat mensupları ile Maksutlu Mahallesine hareket ettiler. Programda konuşan Mv. Adayı Av. Ahmet Özdemir : “Geleceğin şekilleneceği bir seçim programı kapsamında geleceğimizin inşaası için Bilgi ve Kültür Evleri açılışı manidardır. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde her ortamda hakkı savunarak Ak Davanın gelecek kuşaklara aktarıması için gücümüzün üzerinde gayret sarfedeceğiz.” dedi. Açılışın ardından Batıpark Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Öte yandan Genç Müsiad tarafından düzenlenen iftar programına katılan heyet, programlarına teravih namazı sonrası Molla Gürani mahallesinde bulunan vatandaşlarımızla muhabbet ederek son verdiler.

İÇİŞLERİ KOMİSYON BAŞKANI CELALEDDİN GÜVENÇ : “AFŞİN’E GÜVENİMİZ TAM”

Afşin İlçesinde programlarını sürdüren İçişleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celaleddin Güvenç, başlangıç olarak Gaziosmanpaşa Mahallesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ender Umut Pabuçcu ve teşkilat mensupları ile esnaf ziyaretine geçen İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Atatürk Cad. -Beyceğiz Mah. – Dedebaba Mahallelerinde ziyaretlerine devam ettiler. Program dahilinde Afşin Seçim Bürosunda vatandaşlarla sohbet ederek 24 Haziran seçimlerinde Afşin’in desteklerini istedi.

MV. İMRAN KILIÇ : “DUALARINIZA VE DESTEKLERİNİZE TALİBİZ”

Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç programlarına Dulkadiroğlu İlçesinde devam ediyor. Beraberinde bulunan Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve teşkilat mensupları ile Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz Bölgesinde programlarına devam eden heyet Ağabeyli, Kemallı, Başdervişli,Yenipınar,Hacıeyüplü,Bahçeli, Kılağlı mahallelerinde vatandaşlarla sohbet ederek dertleriyle hemhal oldular. Ziyaretlerde 24 Haziran Seçiminin öneminden bahseden Milletvekili İmran Kılıç : “Cumhur İttifakı, Cumhurun hayrına çalışacak daha yaşanabilir ve huzurlu bir ülke hayalini kuran insanların ittifakıdır. Bizler de sizlerden bu insanlara ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dualarınız ve desteklerinizle sahip çıkmanızı talep ediyoruz.”dedi. Ekip, iftar arasının ardından Aksu ve Erkenez mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak günü tamamladılar.

MV. ADAYI CİHAT SEZAL : “NURHAK BİZİ YANLIZ BIRAKMAYACAKTIR”

27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, Nurhak ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Nurhak İlçe Başkanlığından hareketle esnaf ziyaretine geçen Milletvekili Adayı M.Cihat Sezal ve beraberinde bulunan Nurhak İlçe Başkanı Mehmet İnan,İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Bayram Özpınar ve Ali Eken, il ve ilçe teşkilatının çeşitli kademeleri vatandaşların teveccühleriyle karşılaştılar. Öte yandan Tatlar ve Kullarda çeşitli programlara iştirak eden heyet Karacar Mahallesinde gerçekleşen ev ziyaretiyle programı sonlandırdılar.

MV. ADAYI HABİBE ÖÇAL : “BİRLİK OLDUKÇA DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Çağlayancerit İlçesinde seçim çalışmalarına devam eden Milletvekili Adayı Habibe Öçal, beraberinde bulunan İlçe Başkanı Mehmet Berk, İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Rana Müştekin ve Meral Şirikçi ile Çağlayancerit Seçim Bürosundan hareket ederek Kurum ziyaretlerine başladılar. İlk olarak Okul ziyareti yapan heyet, akabinde Halk Eğitim Merkezi, Halı Kursu ve Hastane Ziyaretlerinde bulunarak ilgiyle karşılayan vatandaşlara sevgi ve saygıyla karşılık vererek programı sonlandırdılar.

 

Mv. Adaylarından Türk İslam Karakoç Andırın ilçesinde İlçe Teşkilatı ile vatandaş ziyaretlerinde bulunurken, Mv. Adayı Mehmet İlker Çitil ise Türkoğlu İlçesinde seçim çalışmalarına devam ettiler.

Ak Kadrolar sahada, hedefe koşar adım ilerliyorlar. Vakit Kahramanmaraş Vakti

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.