DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MİLLETVEKİLLİĞİ NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİM

Son Güncelleme :

26 Mayıs 2018 - 7:01

/ kez okundu.
MİLLETVEKİLLİĞİ NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milletvekili olmamasına rağmen yaklaşık dört yıldır memleketi Kahramanmaraş’ta halkın yaşam mücadelesine omuz veren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için faaliyetlerini sürdürüyor.

CHP’nin ‘Atom Karınca’ lakaplı çalışkan ismi Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ta da adım atılmadık toprak parçası bırakmıyor. Uzun yıllardır Kahramanmaraş halkının sorunları için canhıraş mücadele veren ve kentin TBMM’de hak ettiği şekilde temsil edilebilmesi adına programında bir dakika bile boşluk bırakmayan Öztunç’un bu performansı büyük takdir topluyor. Öyle ki Öztunç ve ekibinin coşkusu partinin il teşkilatından çoktan taşıp sokağa inmiş durumda.

Ekran Alıntısı f

CHP HEYETİ KÖYLERDE

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi ve CHP’nin Kahramanmaraş Milletvekili aday listesinin yarattığı rüzgar giderek şiddetini arttırıyor. Dün şehirde çarşı Pazar gezerek vatandaşın sorunlarını dinleyen ve önde gelen dernek ve meslek odalarına ziyaretlerde bulunan Öztunç, bugün de Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine geçerek köy ziyaretlerinde bulundu.

YENİ BİR UMUT

Adım attığı yerleşim yerlerinde büyük bir sevgiyle karşılaşan Öztunç, kimi zaman tarlada çiftçiyle sohbet ederken kimi zaman da köy meydanında kalabalığa hitap etti. Köylerde yöre insanıyla bir kez daha hasbihal etme şansını yakalayan Öztunç önderliğindeki CHP heyetinin coşkusu ve tarım- hayvancılık alanlarındaki projelerinin, Kahramanmaraş köylüsüne yeni bir umut olduğu gözlemlendi.

5 14

“MİLLETVEKİLLİĞİ NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİM”

Gittiği her noktada mevcut iktidara ve küçük ortak Bahçeli’ye büyük bir sitem ve öfkenin olduğunu vurgulayan Öztunç, “ Biz sırf bugün değil yıllardır Kahramanmaraş için çalışıyoruz. Bu seneler içerisinde çalıştığı fabrikası satılan işçimin, koca ülkede müsait yer yokmuş gibi evlerinin dibine kurulmak istenen mülteci kampına karşı mücadele eden insanımın, bozulan ekonomi nedeniyle kepenk indiren esnafımın ve işsizlik belasıyla uğraşan gençlerimizin yanında oldum. Başarılı olan bu toprak mahsulü öğrencilerimizin yollarındaki taşları toplamayı kendime misyon edindim. O öğrenciler ki Kahramanmaraş’ın gören gözleri, gülen yüzleri, kalem tutan elleri. Bugün uğradığımız birçok köye kaçıncı defa geldiğimizi inanın bilmiyorum. Ancak mevcut şartlar dahilindeelimizdeki güç sınırlı. Şehrimizdeki Milletvekillerinin tamamı AKP’li, bir tane de MHP’li vekil mevcut ve üzülerek söylüyorum ki Kahramanmaraş’tan kopuk bu isimler. Kendilerini halkın üzerinde gören bu vekillerin Kahramanmaraşlının sorunlarından bir haber vaziyette keselerini doldurmakla meşgul olduklarını görüyoruz. Seçim zamanı gelince herkes sahaya iner. Ben milletvekilliği nasıl yapılır onlara da  göstereceğim. Tüm halkımdan memleketimizi hak ettiği noktalara yükseltebilmek için destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Gezilerine devam eden Öztunç’un gün içerisinde ziyaret ettiği köyler şu şekilde:

Halkaçayırı, Demirciler, Alibeyuşağı, Sivricehöyük, Terolar, Navruzlu, Kocalar, Öksüzlü, Denizli,Küpeli Kız Köyü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.