DOLAR 32,5154 % -0.08
EURO 34,9602 % 0.33
GRAM ALTIN 2.434,40 % 0,46
ÇEYREK A. 3.980,25 % 0,46
BITCOIN 63.744,00 -4.321
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

23 Nisan’da Suriye’li Yetim Çocuklar Sevindirildi

Son Güncelleme :

27 Nisan 2015 - 13:08

/ kez okundu.
23 Nisan’da Suriye’li Yetim Çocuklar Sevindirildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Çadırkent’te bulunan Suriyeli yetim çocuklara yönelik 3 yıldır hizmet veren 4-6 yaş çocuklara yönelik ‘Oyun ve Etkinlik Çadırı’na 23 Nisan Çocuk Bayramında yeni oyuncaklar alındı. Onlarca çeşit oyuncağı bir arada gören çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet SERTPOLAT, yeni oyuncakların yetim Suriye’li çocuklarla buluşturulması dolayısıyla şunları söyledi : “ Çocuklar için en büyük terapi oyundur. Bu bakımdan oyuncakların çocukların dünyasında çok önemli bir yeri vardır. Hele hele bu çocuklar yetim ve kendi ülkelerinden savaş nedeniyle uzakta olan çocuklarsa, oyun ve oyuncağın yaşanılan travmaya karşı önemi daha da artmaktadır. Bu yüzden tekerlekli motor, bisiklet, skutır, bebek, top, zıp zıp, atlama ipi gibi pek çok oyuncak alarak Çadırkentteki 4-6 yaş 80 yetim çocuğun çocukluğunu daha iyi yaşayabilmesini hedefledik. Bu çocukların hayal dünyalarında bu oyuncaklarla beraber şehrimiz ve ülkemiz hep bir mutluluk tablosu olarak kalacak ve hatırlanacak” diye sözlerini tamamladı.

Jpeg Jpeg Jpeg

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.