DOLAR 32,3432 % 0.18
EURO 35,1286 % -0.17
GRAM ALTIN 2.237,97 % -0,25
ÇEYREK A. 3.659,07 % -0,25
BITCOIN 2.123.733 -6.318
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Son Güncelleme :

23 Nisan 2018 - 7:15

/ kez okundu.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Erkoç mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla milli egemenliğin kabul edildiği 23 Nisan 1920, millet iradesinin üstünde hiçbir gücün tanınmayacağının tüm dünyaya ilan edildiği gündür. Bu önemli günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, geleceğin teminatı çocuklara gösterdiği önemle Atatürk; insanlığın ortak hazinesi olan çocuklara önemli sorumluluklar yüklemiştir. 23 Nisan da dünya çocuklarının el ele sergilediği birlikteliğin dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlenmesine, yaşadığımız coğrafya başta olmak üzere tüm dünyada yaşanan savaşların son bulmasına ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olmasını diliyorum.

Şehirlerimizin ve ülkemizin daha güzel bir geleceğe kavuşması ve dünya barışı için sevgili çocuklarımıza güveniyoruz. İnanıyoruz ki ülkemiz, çocuklarımızın katkılarıyla aydınlık ufuklara olan yolculuğuna azim ve şevkle devam edecektir.

Bu düşüncelerle, TBMM’nin açılışının 98. yıldönümünü ve sevgi dolu yürekleri, gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen ecdadımızı saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.