DOLAR 32,5090 % -0.11
EURO 34,9468 % 0.27
GRAM ALTIN 2.438,87 % 0,65
ÇEYREK A. 3.987,56 % 0,65
BITCOIN 63.392,44 -2.746
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Son Güncelleme :

16 Ocak 2017 - 14:51

/ kez okundu.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engelli öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği etkinliğe katılan öğrenciler ‘Engelsiz Resim ‘ çizdiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Engelliler şube Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi Tıp Öğrencileri Birliği işbirliği ile düzenlenen etkinlikte ilk önce resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesinde açılan resim kursuna katılan 19 engelli öğrencinin yaptığı 117 resimden oluşan serginin açılışında kısa bir konuşma Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam: “Kurs Eğitmenimiz Ümit Parsıl tarafından 2 aylık süre içerisinde verilen kursa katılan öğrencilerimizin oluşturduğu resim serginin açılışından sonra bu kursiyerlerimize sertifikalarını dağıtacağız. Sertifika dağıtımının ardından Engelsiz Dünya Çiziyorum etkinliğimiz başlayacak ve engelli öğrencilerimiz hayallerini çizecekler” dedi.

Kurdele kesilerek açılışı yapılan resim sergisi gezildi ve kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Sertifika dağıtımının ardından Tiyatro Maraş tarafından hazırlanan mini skeç sahneledi. Mini skecin ardından resim yapma ve boyama çalışmalarına geçildi.

Etkinlikte 65 öğrenci gönüllerince resim çizerek, boyama yaparak güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Etkinliğe Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesinde kursa katılan kursiyerlerin yanı sıra Tıp Fakültesi Tıp Öğrencileri Birliği ile 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, Kahramanmaraş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Kahramanmaraş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi 3. Kademe, Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu, Gaziler İşitme Engelliler Okulu okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.