DOLAR 32,5193 % -0.09
EURO 34,7858 % -0.25
GRAM ALTIN 2.423,23 % -0,28
ÇEYREK A. 3.961,98 % -0,28
BITCOIN 66.531,75 0.494
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

2 GENERAL KAÇARKEN YAKALANDI

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2016 - 7:11

/ kez okundu.
2 GENERAL KAÇARKEN YAKALANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dubai’ye kaçmaya çalışan Afganistan’daki Türk Görev Gücü Komutanı Tümgeneral Bakır ile Kabil Eğitim, Yardım ve Danışma Komutanı Tuğgeneral Topuç yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında,Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentine kaçmaya çalışan Afganistan’daki Türk Görev Gücü Komutanı Tümgeneral Cahit Bakır ile Kabil Eğitim, Yardım ve Danışma Komutanı Tuğgeneral Şener Topuç yakalandı.

DIŞİŞLERİ VE İSTİHBARAT HAREKETE GEÇTİ

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bakır ve Topuç’un başkent Kabil’denDubai’ye kaçtıklarını öğrenen Dışişleri Bakanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti

DUBAİ HAVAALANI’NDA YAKALANDILAR

Bu kapsamda, hızla yapılan girişimler ve Birleşik Arap Emirlikleri makamlarının işbirliği sayesinde söz konusu şahıslar Dubai Havaalanı’nda yakalandı.

TÜRKİYE’YE GETİRİLDİLER

Bakır ve Topuç, bu sabah Türkiye’ye getirildi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.