DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

15 Temmuz Dünya Demokrasisi için bir milattır

Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 8:35

/ kez okundu.
15 Temmuz Dünya Demokrasisi için bir milattır
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletimiz Dünyaya Demokrasi ve Barışın Koruyucusu Olduğunu Göstermiştir

Ak Partili Dilipak yayınladığı mesajında “ milletimiz yüz yıllar boyunca barış ve hoşgörünün mimarı ve koruyucusu olmuştur. Bu hamilik öyle kapsayıcı olmuştur ki dünyanın farklı bölgelerindeki kanlı olayların bile barışla sonuçlanmasına vesile olmuştur. Ama ne yazık ki Türkiye Cumhuriyeti döneminde zaman zaman barış ve hoşgörünün olmazsa olmazı demokrasi kesintiye uğratılmaya çalışılmıştır. Bunun en son örneği geçtiğimiz 2016 yılı 15 Temmuzunda sergilenmeye çalışılmıştır. Cennet Vatanımızın istiklal ve istikbaline karşı kalkışılan bu hain girişimde 21. Yüz yıl Türkiye’sine yakışmayacak hadiseler yaşanmıştır.

15 Temmuz Dünya Milletlerinin Dayanışma Vesilesidir

Türkiye Cumhuriyetinin asil, cefakâr, vatanperver kahraman evlatları ise bu girişime karşı kanlarını canlarına hiçe sayarak yeter ki vatan kurtulsun düşüncesiyle karşı durmuşlar ve hainlerin emellerine ulaşmasına fırsat vermemişlerdir. Nasıl ki 20. Yüzyılın başlarında Anadolu halkının emperyalizme karşı verdiği kurtuluş mücadelesi dünyanın mazlum milletlerine örnek olduğu gibi 21. Yüzyılda yaşanan Türk Halkının bu kahramanlığı yine yüz yıl sonra dünya milletlerine örnek olmuştur. Çağımızda kalkışılan hiçbir silahlı kalkışma 15 Temmuz da ki gibi kısa bir süre içerisinde bastırılamamıştır. Türk Halkının bu kahramanlığı dünya tarihi ve demokrasisi için bir milat ve örnek olmuştur. Üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen dünya üzerindeki mazlum milletlere bir umut ışığı ile milli birlik ve dayanışma vesilesi olmuştur.

Akan Kanların Hesabı Çalışarak Ödenir. Böylece şehitlerimizin ruhu şad olur. Onun için bizler var gücümüzle hedeflerimize ulaşmak için çalışmalıyız.

Bu cennet vatan için toprağa düşen her damla kanın hakkını verebilmek ve ödemek çok zordur. Bunun için Türk Milletimizin yapması gereken şey çok çalışkan ve başarılı olmaktır. Çalışkan ve Başarılı olmanın göstergesi hedeflere ulaşmaktır. Bunun içinde 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak bizim için bir ölçüt olacaktır. Bu hedeflere ulaşmak için her Türk Vatandaşı üzerine düşeni fazlasıyla yapmalıdır. Unutmayalım ki Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.

Şanlı tarihimizde 1071 Malazgirt Savaşından bu yana cennet vatanımız için canlarını veren aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kahraman Türk halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum, saygılar sunuyorum. “ ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.