DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

1 Sıra Adayı Öztunç’mu

Son Güncelleme :

01 Eylül 2015 - 6:43

/ kez okundu.
1 Sıra Adayı Öztunç’mu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye 1 Kasım’da Sandık başına gidecek bu nedenle seçim nedeniyle siyasi hareketlilik kendini erken gösterirken, Cumhuriyet Halk Partisi Gurup Basın Müşavirliğine getirilen Elbistanlı Ali Öztunç’un Kahramanmaraş 1 Sıra Milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılıyor .

Kahramanmaraş Haber Ajansi İmtiyaz Sahibi Gazeteci İsmail Bozdoğan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde Yetkili isimlerle Görüşerek Ali Öztunç’un Kahramanmaraş 1 Sıra Milletvekili adayı olduğunu Geçen Hafta İçerisinde Sosyal Paylaşım sitesinde Kahramanmaraş Halkına Açıklamıştı.

Gazeteci İsmail Bozdoğan’ın Ali Öztunç’un  Adaylığını CHP Genel merkezinde Yetkili Bir isimden aldığı haberle Ali Öztunç’un adaylığı Kahramanmaraş’a Hayırlı olsun Ön seçime katılmayan bir isimle Yolla gitme kararı aldık bunun içinde Kahramanmaraş’ın Sorunlarını Yakından Takip eden hemde genel merkeze yakın birisi olan Ali Öztunç ile yolla gidiyoruz diye söylendi.

Kahramanmaraş Kimlik Gazetesine Konuşanan Ali Öztunç ‘un o Haberi Elbistanlı olmasına karşın Kahramanmaraş’ı ve bu kentin sorunlarını çok iyi bildiği söylenen, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerden biri olan Ali Öztunç, ilçesi Elbistan’dan ayrılalı uzun süre olmasına rağmen, sık sık gelip gittiğini, ilçesinin ve Kahramanmaraş’ın sorunlarına duyarsız kalmadığını belirterek, “Kahramanmaraş ilçeleri, köyleri ve mahalleleri ile bir bütün. Her fırsatta yolumuz memlekete düşmüştür. Kahramanmaraş-Elbistan benim memleketim” dedi ve bizim aracılığımız ile tüm Kahramanmaraş halkına selamlarını gönderdi.

Genel seçim öncesi CHP kanadında Ali Öztunç’un Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olarak sahaya çıkacak olması, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Şimdi herkes ve özellikle CHP’li dahi olmayan seçmenler Ali Öztunç’u konuşmaya başladılar.

ALİ ÖZTUNÇ KİMDİR?

1976 yılında Almanya’da doğdu.

İlkokula Almanya’da başlamasına karşın, lise eğitimini Elbistan’da Mükrimin Halil Lisesinde tamamladı.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü bitirdi.

Gazeteciliğe 1994 yılında başladı, sırasıyla Kanal D, Show tv. ve Kanaltürk televizyonlarında ve Vatan Gazetelerinde görevler aldı.

Habertürk gazetesinde parlamento ve CHP muhabiri olarak çalıştı.

Daha sonraki yıllarda da Radyo Televizyon (RTÜK) Üst Kurulunda da görev aldı, başarılı oldu.

Öztunç’un Afganistan ve Irak savaşlarını konu alan ‘En son umutlar ölür’ isimli bir de kitabı bulunmaktadır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.